Vacatures

WORD JIJ ONZE NIEUWE VERKOOPCOLLEGA?

Bij Paul Hurenkamp Men & Women ondernemen we met passie, met een eigen visie en met ons hart. Onze missie: de leukste en beste winkel van de regio zijn! Daarom willen we ons team uitbreiden met een: Salesmedewerker voor 20 uur in de week.

Wij zijn op zoek naar een flexibele, representatieve, gastvrije en sprankelende persoonlijkheid met een passie voor mode en ervaring in de (mode) retail. Voel jij je als een vis in het water in een moderne, inspirerende winkelomgeving met mooie merken als 10DAYS, Penn & Ink, Summum, Jane Lushka, Kyra & Ko en YAYA? Maak je makkelijk contact, ben je vrolijk, vriendelijk en flexibel ingesteld? Heb je commercieel inzicht, zit je niet vast aan schoolvakanties en ben je bereid om van alles aan te pakken? Dan zoeken wij jou!

Opdrachtgever
Bij Paul Hurenkamp Men & Women doen we meer dan kleding verkopen. Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen, dat ze zich gezien en welkom voelen en dat ze graag terugkomen. Al is het maar voor een kop koffie of een leuk gesprek. Word jij er blij van om een klant te verrassen en te inspireren en haar deskundig te adviseren en te stylen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur je motivatiebrief en c.v. met foto naar administratie@paulhurenkamp.nl en wie weet praten we snel verder!

Profiel
Werkervaring: minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in de (mode) Retail
Opleidingsniveau: MBO(+)
Dienstverband: Parttime (20 uur per week), incl. werken op vrijdag en/of zaterdag
Standplaats: Brummen (Gelderland)

Aanbod
- Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding
- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, CAO
- Streefdatum starten per augustus 2021, arbeidsovereenkomst bepaalde tijd
- Werken in een prachtige multibrandstore met een gezellig en gedreven team